Recenzia na súpravy šperkov a bižutérie
Súpravy šperkov a bižutérie podľa skúseností ostatných.
Najobľúbenejší výrobcovia
Súpravy šperkov a bižutérie podľa najobľúbenejších výrobcov.
nekvalitný šperk
nádherná farba aj celý výrobok, odporúčam všetkým
Tovar krásny,presne ako na obrázku....
N/A
Krasna retiazka a nausnice, doporucujem vsetkym damam
pekné
pekné.
Nádherný set.
Krásny, veľmi spokojná.
Šperky Swarovski sú nádherné ešte krajšie ako na obrázku.Urcite vás ich výberom nesklamu.
Tovar zodpovedá vyobrazeniu, pekne zabalený a cena i 50% nižšia ako v kamennom obchode
Objednala som si šperky od spoločnosti mSperk a som maximálne spokojná.
Šperky s elementmi Swarovski sú krásne a hlavne vyniká ich ligot , kvalita i cena.
Odporúčam každému , pretože tieto šperky sú vhodné ako na denné nosenie i do spoločnosti.
Tento pozlátený šperkový set, ma taktiež veľmi upútal, je ozaj veľmi originálny, ženský, elegantný, pútavý a krásny. Opäť má veľmi pekný elipsovitý tvar, očko vo vnútri prívesku pripomína tyrkenit, ktorý je veľmi podobný polodrahokamu tyrkys. Eleganciu tomuto setu dodáva pomerne veľké množstvo jemných priehľadných kryštálikov, ktoré lemujú celé okraje prívesku i napichovacích náušníc. Celá táto súprava je vhodná na všedné dennodenné nosenie do práce, no určite ju odporúčam aj k elegantným, večerným šatám a podľa mňa pristane jak brunetkám, tak blondínkam a samozrejme ženám s ryšavými vlasmi. Opäť som aj s týmto šperkovým setom nad mieru spokojná a mal veľký úspech u mojich známych i kolegov.
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »